ATV

ATV –varusteet: meiltä mönkijäharrastajan huippuvalikoima

ATV eli mönkijä on sananmukaisesti ”kaikkien maastojen ajoneuvo” ja voit olla varma, että löydät kauttamme kaiken mahdollisen, mitä mönkkäriharrastamiseen voi tarvita. Pohjoismaiden suurimpana moottoriurheiluvälineiden jälleenmyyjänä ja jakelijana olemme koonneet parhaat varaosat, lisävarusteet ja tarvikkeet niin hyötymönkijöihin, sporttisiin malleihin kuin hupiajoon tarkoitettuihin ATV-malleihin.

 

Jälleenmyyjä – tarjoamme parhaat brändit ATV-varusteista ja -tekniikasta

Mönkijät kasvattavat jatkuvasti suosiotaan niin tieliikente...

ATV –varusteet: meiltä mönkijäharrastajan huippuvalikoima

ATV eli mönkijä on sananmukaisesti ”kaikkien maastojen ajoneuvo” ja voit olla varma, että löydät kauttamme kaiken mahdollisen, mitä mönkkäriharrastamiseen voi tarvita. Pohjoismaiden suurimpana moottoriurheiluvälineiden jälleenmyyjänä ja jakelijana olemme koonneet parhaat varaosat, lisävarusteet ja tarvikkeet niin hyötymönkijöihin, sporttisiin malleihin kuin hupiajoon tarkoitettuihin ATV-malleihin.

 

Jälleenmyyjä – tarjoamme parhaat brändit ATV-varusteista ja -tekniikasta

Mönkijät kasvattavat jatkuvasti suosiotaan niin tieliikenteessä, työkäytössä kuin vapaa-ajan harrastuksena. Yhä useampi haluaa saada nelipyöräisestään parhaat hyödyt irti panostamalla sen tuunaamiseen ja ylläpitoon laadukkailla varaosilla ja tarvikkeilla.

Myös mönkijän ja ajajan kamppeiden ulkonäkö koetaan usein tärkeiksi, minkä vuoksi korkean laadun ja katu-uskottavan ulkonäön yhdistävät tuotteet käyvät tällä hetkellä kuin kuumille kiville. Tältä pohjalta me Duellilla olemme koonneet koko valikoimamme kaikkien mönkijäharrastajien käyttöön.

Mukana on valtavasti suosituimpia brändejä, jotka ovat saatavilla jälleenmyyjiemme kautta ympäri Suomen.

 •          Bronco: yksinoikeudella vain meiltä, katso erikoisuutena mm. lisävarusteistamme löytyvä kovaluokkainen puuhaketin
 •          GKA: suosituimpia tuotteita mm. kestävät boksit mönkijöihin
 •          CAMS: mm. telasarjojen ja telatuotteiden ikivihreitä
 •          FOX: huomioi etenkin listaykkösissä keikkuvat FOX-iskarit
 •          Ultratec: paljon suosiotaan kasvattavia tuotteita kotimaiselta valmistajalta
 •          Kimpex: etenkin lumilevyt ja puskulevyt tekevät kauppansa laatua arvostavien asiakkaiden joukossa
 •          Sekä paljon monia muita suosittuja ATV-brändejä!

Tutustu valikoimaan sivuillamme. Mikäli olet jälleenmyyjä ja haluat liittyä kaikenkattavien mönkijätarvikkeiden edustajiemme joukkoon, ole meihin rohkeasti yhteydessä, niin kerromme lisää!

Valjasta mönkijä hyötykäyttöön kunnon tarvikkeilla ja varaosilla

Hyvin varustellut mönkijät ovat erinomaisia työmuuleja niin kotona, mökillä kuin metsässä. Niiden avulla lumenauraus, puiden kuljettaminen tai muuttokärryn veto käyvät helposti ilman, että tarvitsee satsata suurempaan ajoneuvoon, kuten traktoriin tai pakettiautoon. Niiden korvaamiseksi mönkijän suorituskyvyn on kuitenkin oltava kohdillaan.

Jos käytössäsi on maastoajoon tai raskaampaan työkäyttöön tarkoitettu mönkijä, haluat todennäköisesti panostaa moottoriin ja laadukkaisiin renkaisiin, jotka pitävät haastavassakin maastossa ja jaksavat vetää perässään raskaammatkin kuormat.

Mönkijän hyötykäyttäjää suosittelemme katsomaan ainakin laatubrändiemme telasarjat, erilaiset tukkikärryt ja lumilevyt sekä vinssit ja tavarankuljetusboksit. Myös paljon muita ratkaisuja löytyy, joilla voit kuljettaa mitä erilaisimpia kuormia sekä liikkua läpi rankkojenkin olosuhteiden.

Yksi esimerkki valikoimamme erikoisuudesta peruslisätarvikkeiden lisäksi on laadukas Bronco-haketin, jolla viet puutyöt aivan uudelle tasolle! Tarjoamme siis itse ATV:n osien ja lisävarusteiden lisäksi kaikki parhaat ratkaisut muun muassa puutöiden tekoon, lumen linkoamiseen, ruohon leikkaamiseen sekä puun kuljettamiseen yhden luukun periaatteella. Näin saat aidosti parhaan hyödyn irti mönkijästäsi.

Mönkijän varaosa- ja tarvikevalikoimamme pitää sisällään mm.

 •          mönkijän talvi- ja kesärenkaat, vanteet sekä peräkärryn renkaat
 •          lisävarusteet työkäyttöön: tukkikärryt, perässä vedettävät ruohonleikkurit, puun haketin, vaijerinostimet, maansiirtolavat, tiehöylät ja alustat jne.
 •          talvivarusteet: lumilingot, reet, telarungot ja ketjut jne.
 •          kaikki varaosat hätäkatkaisijoista kytkinlevyihin
 •          ATV-vinssit, telat, puskurit ja iskarit
 •          moottorinosat, pakoputket ja polttoainetarvikkeet
 •          jarrupalat, rattaat ja ketjut
 •          rungon osat ja peitteet
 •          sähköosat ja ohjaustangon tarvikkeet
 •          niittyleikkurit ja muut maataloustuotteet
 •          sekä paljon paljon muuta!

Tutustu satojen mönkijän varaosien ja -tekniikan valikoimaan sivuillamme.

Nauti mönkijällä ajosta tyylikkäimpien varusteiden siivittämänä

Mönkijät ovat kasvava lisä myös katukuvassa ja viihdeajossa, jolloin laadun ja turvallisuuden lisäksi varusteissa merkkaa etenkin niiden ulkonäkö. Ajovaatteilla ja kypärällä voit määrittää oman persoonallisen tyylisi täysin fiiliksen mukaan.

Sporttiseen kaupunkiajoon sopivat virtaviivaiset boksit, tyylikäs kypärä ja hyvin istuvat laadukkaat ajovaatteet. Hupiajoon ja safareille taas kannattaa valita menoa ja meininkiä kestävät varusteet, jotka saavatkin rapaantua ja mahdollistavat nopeatempoiset liikkeet vaivattomasti.

Löydät valikoimastamme varmasti ATV-varusteet ja kamppeet ajotyylisi persoonalliseen viimeistelyyn:

 •          laaja valikoima upeita kypäriä, huppuja, maskeja ja huiveja
 •          tyylikkäät ajolasit ja kengät
 •          näyttävät ajoasut, takit, housut ja hanskat
 •          eriväriset ja -malliset lukot, laukut ja tuulisuojat
 •          laadukkaat peitteet ja satulanpäälliset mönkijääsi

 

Haluatko parhaiden mönkijävarusteiden jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä!

 

Kiinnostaako ATV? Tarjoamme Pohjoismaiden suurimmasta valikoimasta parhaiden brändien tuotteet mönkijöihin, ajovarusteiden valintaan sekä oheistarvikkeiden hyödyntämiseen. Mönkijät kasvattavat suosiotaan jatkuvasti niin tieliikenteessä, elämysajossa kuin työkäytössä.

Mikäli tahdot tarjota parhaan valikoiman ATV-tuotteita- ja tarvikkeita, liity tyytyväisten jälleenmyyjiemme joukkoon. Tarjoamme sinulle erinomaisen toimitusvarmuuden, mihin kuuluu tilausten lähettäminen normaalisti jo saman viikon aikana.

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat kuulla lisää ja liittyä suosittujen ATV-jälleenmyyjiemme joukkoon!

lisää

Suodatus

ATV