SUP

SUP-laudat

 Hakusessa SUP-lauta kesän aalloille? Tutustu valikoimaamme! Saat kauttamme markkinoiden suosituimmat tuotteet käytännössä kaikkiin vesillä tapahtuviin aktiviteetteihin.

SUP-laudat ovat kasvattaneet suosiotaan valtavasti kaikkialla maailmassa, sillä suppailu on matalan kynnyksen harrastus, jossa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä kilpailutasolle. Myös Suomessa tuhansien järvien kansa on löytänyt suppailun ilon ja yhä useampi satsaa nykyään omaan SUP-lautaan.

Mikäli olet jälleenmyyjä ja haluat saada varmasti kysytyt SUP-laudat omaan valikoimaasi, tutustu valikoimaamme ja ot...

SUP-laudat

 Hakusessa SUP-lauta kesän aalloille? Tutustu valikoimaamme! Saat kauttamme markkinoiden suosituimmat tuotteet käytännössä kaikkiin vesillä tapahtuviin aktiviteetteihin.

SUP-laudat ovat kasvattaneet suosiotaan valtavasti kaikkialla maailmassa, sillä suppailu on matalan kynnyksen harrastus, jossa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä kilpailutasolle. Myös Suomessa tuhansien järvien kansa on löytänyt suppailun ilon ja yhä useampi satsaa nykyään omaan SUP-lautaan.

Mikäli olet jälleenmyyjä ja haluat saada varmasti kysytyt SUP-laudat omaan valikoimaasi, tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä! Saat meiltä saman katon alta kaiken tarvittavan SUP-lautailijoiden palvelemiseen markkinoiden suosituimmilla merkeillä, malleilla ja lisävarusteilla.  

 

Markkinoiden suosituimmat SUP-laudat meiltä

 Hinta-laatusuhteeltaan JOBE-laudat ovat kaikkein suosituimpia SUP-harrastajien keskuudessa – ja syystä. JOBE kuuluu valikoimamme kärkeen, sillä näillä laudoilla on jatkuvasti kova kysyntä, erinomainen asiakastyytyväisyys sekä varma saatavuus.

 JOBEn valikoimasta löydät sekä kovarunkoisia että ilmatäytettäviä lautoja, jotka sopivat niin ammattilaisille, harrastajille kuin vasta-alkajille.

 

Ominaisuudet, jotka maksimoivat JOBEn SUP-lautailun hauskuuden ja turvallisuuden:

 

 •          Nopeat kaksisuuntaiset pumput – helppo täyttää!
 •          Vedenpitävät kantoreput
 •          Nilkkaan sidottavat karkuremmit
 •          Paikkasarja – pelastaa nopeasti yllättävässä tilanteessa
 •          Kiinteät kuminauhat tavaroiden kuljetukseen
 •          Kiinteät kylkisuojat – tekevät laudasta kestävän
 •          Kantokahvat keulassa ja perässä – helppo kuljettaa

 

Täydennämme valikoimaamme jatkuvasti, joten katso myös muut mallit ja lisävarusteet sivuiltamme!

 

 

Pitkä vai lyhyt SUP-lauta?

 SUP-lautaa valitessa sinun tarvitsee miettiä, mihin käyttötarkoitukseen lauta tulee, ja miten haluat sitä säilyttää. SUP-lautoja valitessa saat parhaan avun asiantuntevalta myyjältä, mutta joitakin nyrkkisääntöjä laudan valintaan on.

 

Mikäli kilpailet tai haet suppailulta maksimaalista vauhtia tai pitkiä matkoja, mahdollisimman pitkä lauta voi olla sinulle paras valinta. Käytännössä pituus tuo lisävauhtia suppailuun.

Jos taas nautit rauhallisemmasta menosta ja olet enemmän harrastelija, voi lyhyempi lauta olla sinulle kaikkein käytännöllisin ja miellyttävin.

SUP-laudan pituuteen vaikuttaa tietenkin myös oma pituutesi. Lyhyen henkilön on helpompi hallita lautaa, jonka pituus on kohtuullinen omaan pituuteen. Lyhyempi lauta on helpompi käsiteltävä myös perheen pienempien käytössä.

Myös SUP-laudan leveys on tärkeä asia lautaa valitessa. Mitä leveämpi lauta on, sitä vakaampaa meno laudan päällä on. Leveämmät laudat ovat varmoja valintoja sekä aloittelijoille, mutta myös sinulle, joka haluat suppailla saman laudan päällä perheen tai kaverien kanssa, sillä parhaat laudat soveltuvat hyvin useammalle suppailijalle.

 

Ilmatäytteinen vai kiinteärunkoinen SUP-lauta?

 Kovarunkoiset SUP-laudat ovat suppailijoiden kestosuosikkeja, sillä ne ovat heti valmiita käyttöön, ja ne soveltuvat vauhdikkaaseen menoon. Nämä laudat ovat hieman varmempia kovassa tuulessa ja aallokossa. Jos suppailet aktiivisesti tai haluat kisailla SUP-laudalla, kovarunkoinen voi olla ensimmäinen valintasi.

 

Ilmatäytteiset laudat ovat helppoja säilyttää ja kuljettaa, sillä ne vievät vain vähän tilaa ja ovat kevyempiä kantaa. Samalla ne yltävät käyttöominaisuuksiltaan kovarunkoisten SUP-lautojen tasolle, minkä vuoksi yhä useampi valitsee ilmalla täytettävän SUP-laudan. Täyttöön ei mene kuin noin 10 minuuttia, minkä jälkeen suppailu voi alkaa!

 

Vesiurheiluvälineet ja muut tuotteet laatuaikaan vesillä

 Olemme koonneet valikoimaamme suuren arsenaalin vesiurheilussa suosittuja lisävarusteita, joiden avulla saat vesiharrastuksista täyden ilon irti! Sopivilla lisätarvikkeilla maksimoit mielekkyyttä ja turvallisuutta vesillä.

Valikoimastamme saat mm. seuraavat lisävarusteet vesillä viihtymiseen:

 •          SUP-lautojen keskievät/varaevät
 •          drybagit suppailuun tai veneilyyn
 •          lisämelat, pumput ja karkuremmit
 •          kypärät
 •          ilmapumpun adapterit
 •          Baltic-pelastusliivit

 

SUP-laudat meiltä jälleenmyyjille

 Me Duell Bike Centerillä olemme Pohjoismaiden suurin SUP-lautojen ja vesiurheiluvälineiden maahantuoja.

Saat kauttamme markkinoiden kysytyimmät SUP-laudat ja muut vesiurheiluvälineet markkinoiden laajimmasta valikoimasta. Toimitamme parhaiden brändien tuotteet nopeasti jälleenmyyjille ympäri Suomea, minkä ansiosta sinun ei tarvitse varastoida suurta määrää tuotteita. Kysy lisää tuotteista ja ota yhteyttä!

lisää

Suodatus

SUP