Avattavat kypärät

Avattavat kypärät

Avattavien kypärien tärkein tehtävä on turvata vauhtiasi, mutta oikein valittu avattava kypärä on paljon enemmän kuin varuste. Avattavat moottoripyöräkypärät ovat  touring-ajajien ikisuosikkeja, sillä ne tuovat mukavaa vapautta sekä helppoutta.  Avattava kypärä on kätevä esimerkiksi lyhyillä tankkaus- ja kahvitauoilla, koska tällöin kypärää ei tarvitse nostaa pois päästä. Avattavissa malleissa on normaalisti myös enemmän tilaa silmälaseille ja langattomille puhelinjärjestelmille, joiden avulla voit pitää yhteyttä edellä tai perässä ajaviin kavereihisi. Esimerkiksi Schuber...

Avattavat kypärät

Avattavien kypärien tärkein tehtävä on turvata vauhtiasi, mutta oikein valittu avattava kypärä on paljon enemmän kuin varuste. Avattavat moottoripyöräkypärät ovat  touring-ajajien ikisuosikkeja, sillä ne tuovat mukavaa vapautta sekä helppoutta.  Avattava kypärä on kätevä esimerkiksi lyhyillä tankkaus- ja kahvitauoilla, koska tällöin kypärää ei tarvitse nostaa pois päästä. Avattavissa malleissa on normaalisti myös enemmän tilaa silmälaseille ja langattomille puhelinjärjestelmille, joiden avulla voit pitää yhteyttä edellä tai perässä ajaviin kavereihisi. Esimerkiksi Schuberth-, Airoh- ja HJC-valikoimasta löydät avattavien kypärien suosituimpia malleja.

Avattava kypärä on näkyvin osa ajoasuasi: valitsetko mieluummin värikkään ja hauskan kypärän itsellesi, vai onko tyylisi enemmänkin hillitty ja klassinen?  Kun haluat nauttia maantien kiemurtelusta, ohikiitävistä maisemista ja vauhdista turvallisesti, Avattavaan kypärään panostaminen takaa mielenrauhaasi jo ensi kilometristä lähtien.

Me Duell Bike Centerillä teemme moottoripyöräilystäsi hauskaa, turvallista ja itsesi näköistä jo siitä hetkestä, kun polkaiset moottoripyöräsi ensi kertaa käyntiin. Olemme Pohjoismaiden suurin mp-varusteiden ja tarvikkeiden maahantuoja ja jakelija, ja meiltä voit hankkia käytännössä kaikki tarvikkeet moottoripyöräilyyn.

Kymmenien tuotteiden valikoimastamme löydät avattavien kypärien klassikot sekä uudet mallit. Tutustu tuotteisiimme, ja ota yhteyttä, kun haluat päivittää liikkeesi avattavien kypärien valikoiman 2021-luvulle!

Avattavat kypärät meiltä jälleenmyyjille

  • Avattavat kypärät ammattilaisille, harrastajille ja koko perheelle - meiltä saat myös lasten avattavia kypäriä!
  • Maailman suosituimmat tuotemerkit: mm. Airoh, HJC, Schuberth, LS2, Simpson sekä useita muita top-brändejä. Osa brändeistä on saatavilla yksinoikeudella vain meiltä.
  • Meiltä saat myös avattavien kypärien lisävarusteet: mm. Cardo-kommunikaatiojärjestelmät, aurinkovisiirit, kypärien huput, maskit ja huivit
  • Toimitamme nopeasti avattavat kypärät ja muut mp-tarvikkeet jälleenmyyjille ympäri Suomea!

Avattavat kypärät maailman suosituimmilta valmistajilta

Valikoimastamme löydät maailman tunnetuimpien avattavien kypärien tuotteita, joiden laatu on testattu niin tuotekehityksessä, testiradoilla kuin maailmanmestarien kisakentillä. Seuraavat brändit ovat esimerkkejä maailman johtavista moottoripyöräkypärien valmistajista, joiden tuotteita maahantuomme ja jakelemme.

 

Schuberth

Formula 1- radoilta tuttu Schuberth on valittu monta kertaa Euroopan parhaaksi moottoripyöräkypärien valmistajaksi. Yli 70-vuotiaan saksalaisen tuotemerkin valikoima kattaa monipuoliset crossi-, umpi- ja avattavat kypärät niin kilpailijoille kuin mp-harrastusta aloittelevalle. Schuberth kehittää omat kestävät kypärämateriaaliansa ja luottaa käsin valmistamiseen, minkä ansiosta laatu on tarkasti valvottua.

 

Airoh

Italialainen Airoh yhdistää avattavien kypärien premium-laadun, näyttävän designin ja maailmanluokan suorituskyvyn. Klassikkobrändin kypärät ovat tuttu näky maailmanmestarien kilparadoilta, joissa teknisillä ominaisuuksilla ja parhaalla käyttömukavuudella on ratkaiseva rooli. Airohin valikoimasta löydät avattavien kypärien lisäksi esimerkiksi crossikypärät sekä umpikypärät!

 

HJC

Pohjois-amerikkalainen HJC tunnetaan ympäri maailmaa avattavista kypäristä, joissa panostetaan käyttömukavuuteen, näyttäviin kuoseihin ja hyvään hinta-laatusuhteeseen. Nuorekas HJC valmistanut avattavia kypäriä moottoripyöräharrastajille jo 1970-luvulta lähtien.

Haluatko maailman suosituimpien avattavien kypärien jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä!

Edellä mainitut tuotteet ja brändit ovat vain pintaraapaisu avattavien kypärien valikoimasta. Kun haluat pitää liikkeesi valikoiman ajan tasalla moottoripyöräilyn tärkeimmistä varusteista, tutustu tuotteisiimme sivuillamme ja ota yhteyttä! Toimitusvarmuutemme on erinomainen, ja meidät tunnetaan nopeasta toimituksesta – lähetämme avattavat kypärät normaalisti saman viikon aikana.

lisää

Suodatus

Avattavat kypärät