Moottorikelkka varusteet

MK Varusteet – parhaat moottorikelkkavarusteet

 

Ensiluokkaiset ja ajotyyliisi sopivat moottorikelkkavarusteet takaavat parhaan ajokokemuksen! Jokainen kelkan ohjaustangon takana ollut tietää, että ajolasit sekä moottorikelkkailuun sopivat hanskat ja vaatteet ovat avain mielekkääseen ajoon. Jos lämmöneritys sekä veden- ja tuulenpitävyys eivät ole kelkkaillessa kunnossa, vaarantuvat sekä ajokokemus, terveys että turvallisuus.

 Moottorikelkkailussa ajovarusteet ovat myös tärkeä osa ajotyyliäsi ja tuunausta. Ajovaatteet ja varusteet ilmentävät jo moottoripyöräilyn tavoin juuri sinun persoon...

MK Varusteet – parhaat moottorikelkkavarusteet

 

Ensiluokkaiset ja ajotyyliisi sopivat moottorikelkkavarusteet takaavat parhaan ajokokemuksen! Jokainen kelkan ohjaustangon takana ollut tietää, että ajolasit sekä moottorikelkkailuun sopivat hanskat ja vaatteet ovat avain mielekkääseen ajoon. Jos lämmöneritys sekä veden- ja tuulenpitävyys eivät ole kelkkaillessa kunnossa, vaarantuvat sekä ajokokemus, terveys että turvallisuus.

 Moottorikelkkailussa ajovarusteet ovat myös tärkeä osa ajotyyliäsi ja tuunausta. Ajovaatteet ja varusteet ilmentävät jo moottoripyöräilyn tavoin juuri sinun persoonallista ajotyyliäsi. Siksi löydätkin valikoimastamme vain alan parhaat palat!

Tarjoamme jälleenmyyjiemme kautta laadukkaimman valikoiman moottorikelkkavarusteita

Toimimme Pohjoismaissa moottoriurheilutuotteiden suurimpana jälleenmyyjänä ja jakelijana. Osa edustamistamme huippubrändeistä on saatavilla yksinoikeudella vain meiltä, emmekä moottorikelkkailunkaan osalta ole säästelleet valikoimassa. Pidämme huolen siitä, että löydät tuotteistamme ensimmäisten joukossa kaikki parhaat uutuudet sekä luottotuotteet, joita moottorikelkkailijat suosivat vuodesta toiseen.

Löydät valikoimastamme kaikenkokoiset ja -näköiset varusteet moottorikelkkailuun:

 •          moottorikelkkakypärät
 •          ajotakit, -housut ja -haalarit
 •          kelkkailuun sopivat alusvaatteet
 •          ajosaappaat
 •          linssit
 •          ajolasit kelkkailuun
 •          kaikki kelkan ulkonäön tuunaamiseen: suojapeitteet, istuimet, laukut, boxit, peilit jne.

Tarjoamme käytännössä täydellisen valikoiman sekä moottorikelkkasi, että oman ajotyylisi ja -mukavuutesi rakentamiseen. Valikoimastamme teet takuulla varmoja laatuvalintoja, sillä toimitamme varusteita vain alan parhailta brändeiltä:

 •          Scott: bestseller-brändin suosituimpia tuotteita ovat mm. haalarit, saappaat, ajohanskat ja takit
 •          Tobe: laatuvarusteet laidasta laitaan miehille, naisille ja lapsille
 •          Airoh: katso klassikkobrändiltä etenkin todella tyylikkäät ja suositut kypärät
 •          Sweep, CKX, Svala, Woolpower, Oakley ja monet monet muut moottorikelkkavarusteiden huippubrändit!

 

Panosta talvikelkkailussa vaatetuksen sopivaan toppaukseen 

 

Moottorikelkkailu on monen mielestä parhaimmillaan talven lumikinoksissa kirkkaina pakkaspäivinä. Kelkkailun miellyttävyys on kuitenkin nopeasti vain muisto, jos varusteet ja etenkin vaatetus eivät ole kunnossa.

Moottorikelkkavaatteissa, kuten takissa ja housuissa, tai haalarissa, kannattaa panostaa talvella etenkin laadukkaaseen materiaaliin, jossa on vaadittava toppaus. Myös lämpöä hyvin pitävät alusvaatteet ovat avainasemassa. Kun valitset nämä tuotteet kerralla oikein, kestät ajossa kovillakin pakkasilla pitkiäkin matkoja.

Toinen tärkeimmistä talven mk-varusteista ovat paksut ajohanskat sekä tarvittaessa jopa hc-oloihin sopivat tankorukkaset. Kädet ovat ensimmäisiä paikkoja, mistä kehosi lähtee ajaessa viilenemään, jos vaatetus ja varusteet eivät ole kunnossa. Siksi hanskoissakin on oltava toppausta, joka torjuu tehokkaasti ulkopuolista viimaa. Myös kypärä kannattaa valita talviolosuhteisiin sopivaksi, sillä haluat suojauksen lisäksi ennen kaikkea estää lämmön karkaamisen kehosi tärkeimmästä paikasta. Kypärän alle kannattaa valita kommandohuppu tai aluskypärä, kun haluat suojata kasvojesi ihoa kaikkein tehokkaimmin. Tyylin viimeistelevät näyttävät talvilasit, joilla suojaat silmäsi lumesta heijastuvalta auringonvalolta ja varmistat hyvän ajonäkyvyyden.

Lopulta kannattaa kiinnittää katse jalkoihin, joiden osalta talvisaappaat sekä sopivat sukat ratkaisevat pelin. Lisälämpöä saat pakkasoloihin soveltuvista paksuista pohjallisista. Talvisaappaat kannattakin valita aina niin, että niihin mahtuu tarvittaessa paksu sukka sekä pohjallinen lisälämpöä antamaan.

Kylmettynyt keho ajaessa on paha riski ajoturvallisuudellesi, sillä se hidastaa reagointiaikaa ja saattaa pahimmillaan aiheuttaa ikäviä paleltumia tai vilustumista. Varustaudu ennakkoon talvisiin kelkkaretkiin tutustumalla kattavaan kelkkavarusteidemme valikoimaan verkkokaupassamme ja jälleenmyyjillämme ympäri maan!

Valitse leutoihin säihin kevyemmät moottorikelkkavarusteet, jotka hylkivät vettä

Kevättalvi ja loppusyksy ensilumineen ovat suosittuja kelkkailuaikoja, jolloin ajosta pääsee nauttimaan myös hieman kevyemmin varustein. Lämpötilan ollessa lähellä nollaa maksimaalinen toppaus ja lämmöneritys eivät ole välttämättömiä, mutta varusteiden on silti tarjottava sinulle suoja vettä, räntää, rapaa ja auringonvaloa vastaan.

Olemme koonneet valikoimaamme kattavan arsenaalin kevyempiä laatuvaatteita, jotka pitävät sinut kuivana myös vesi- ja räntäsateessa. Esimerkiksi suositut Scott-moottorikelkkavaatteet pitävät sisällään helposti pestävät kevyemmätkin takit, liivit ja housut, joilla voit samalla viimeistellä tyylisi kelkan päällä näyttävästi. Hieman kevyemmät ajosormikkaat ovat paikallaan viileässä säässä, jonka kosteus ja viima saattavat yllättää.

Kypärän osalta moni tykkää ilmojen lämmetessä pitää visiiriä auki ja satsata esimerkiksi näyttäviin ajolaseihin. Kannattaa siis tutustua yli 3000 kypärätuotteen valikoimaamme, sillä löydät meiltä parhaat yksilöt näyttävään ja turvalliseen ajoon. Ajolasien osalta kannattaa varmistaa, että niissä on korkea UV-suoja, sillä pilviselläkin säällä auringon säteet pääsevät rasittamaan silmiäsi. Umpikypärää, alas vedettyä visiiriä tai ajolaseja käyttäen estät myös roskien ajautumisen silmiisi.

Jälleenmyyjä – hyödynnä parhaiden moottorikelkkavarusteiden valikoima!

Olemme Pohjoismaiden suurin moottoriurheiluvälineiden jälleenmyyjä ja jakelija edustaen yksinoikeudella useita huippubrändiä. Moottorikelkkailuun panostavana jälleenmyyjänä saat kauttamme kaikki varusteet, vaatteet ja tekniikan, mitä vain asiakkaasi voivat moottorikelkkailuun tarvita. Olemme valinneet puolestasi laajaan valikoimaan vain laadukkaimpia tuotteita, joilla takaat asiakkaidesi tyytyväisyyden ja turvalliset valinnat.

Meillä on erinomainen toimitusvarmuus ja lähetämme kaikki tilaukset normaalisti jo saman viikon aikana. Tyytyväisiä jälleenmyyjiä meiltä löytyy ympäri Suomen.

Mikäli haluat liittyä parhaiden moottorikelkkavarusteiden jälleenmyyjiemme joukkoon, ota yhteyttä, ja laitetaan kelkkailuvarusteesi yhdessä kuntoon!

lisää

Suodatus

Moottorikelkka varusteet