Umpikypärät

Umpikypärät

Umpikypärän tärkein tehtävä on turvata vauhtiasi, mutta oikein valittu umpikypärä on paljon enemmän kuin varuste. Vauhdikkaassa ajossa, kuten radalla ja offroad-ajossa, kevyiden iskuvaimennettujen umpikypärien suosio pitää pintansa. Valikoimastamme löydät lukuisia umpikypäröitä, joiden ilmanvaihtoon, iskunvaimennukseen ja visiirin puhtaana pysymiseen on panostettu uusimmalla teknologialla. Esimerkiksi useissa Schuberth-kypärissämme on auringonvalolta ja huurtumiselta suojaava visiiri. Umpikypärät soveltuvat erinomaisesti myös kelkkailuun, joten käyttötarkoituksia näille kypäril...

Umpikypärät

Umpikypärän tärkein tehtävä on turvata vauhtiasi, mutta oikein valittu umpikypärä on paljon enemmän kuin varuste. Vauhdikkaassa ajossa, kuten radalla ja offroad-ajossa, kevyiden iskuvaimennettujen umpikypärien suosio pitää pintansa. Valikoimastamme löydät lukuisia umpikypäröitä, joiden ilmanvaihtoon, iskunvaimennukseen ja visiirin puhtaana pysymiseen on panostettu uusimmalla teknologialla. Esimerkiksi useissa Schuberth-kypärissämme on auringonvalolta ja huurtumiselta suojaava visiiri. Umpikypärät soveltuvat erinomaisesti myös kelkkailuun, joten käyttötarkoituksia näille kypärille on monia.

Umpikypärä on näkyvä osa ajovarustustasi, joten onhan se mukavaa, että meiltä löytyy niitä kaikkien makuun. Valitsetko mieluummin värikkään ja näyttävän vai esimerkiksi klassisen? Aivan up to you, mutta meidän valikoimasta varmasti löydät mieluisesi. Kun haluat nauttia moottorin hyrinästä, ohikiitävistä maisemista ja vauhdista turvallisesti, umpikypärään panostaminen takaa mielenrauhaasi jo ensi kilometristä lähtien.

Me Duell Bike Centerillä teemme moottoripyöräilystäsi hauskaa, turvallista ja itsesi näköistä jo siitä hetkestä, kun polkaiset moottoriajoneuvosi ensi kertaa käyntiin. Olemme Pohjoismaiden suurin mp-varusteiden ja tarvikkeiden maahantuoja ja jakelija, ja meiltä voit hankkia käytännössä kaikki tarvikkeet moottoriajamiseen.

Tuhansien tuotteiden valikoimastamme löydät umpikypärien klassikot sekä uudet mallit. Tutustu umpikypäriin, ja ota yhteyttä, kun haluat päivittää liikkeesi mp-kypärien valikoiman 2021-luvulle!

Umpikypärät meiltä jälleenmyyjille

  • Umpikypärät ammattilaisille, harrastajille ja koko perheelle - meiltä saat myös lasten umpikypärät!
  • Maailman suosituimmat tuotemerkit: mm. Airoh, HJC, Schuberth, LS2, ja useita muita top-brändejä. Osa brändeistä on saatavilla yksinoikeudella vain meiltä.
  • Meiltä saat myös umpikypärien lisävarusteet: mm. Cardo-kommunikaatiojärjestelmät, aurinkovisiirit, kypärien huput, maskit ja huivit.
  • Toimitamme nopeasti umpikypärät ja muut mp-tarvikkeet jälleenmyyjille ympäri Suomea!

Umpikypärät maailman suosituimmilta valmistajilta

Valikoimastamme löydät maailman tunnetuimpien moottoripyöräkypärävalmistajien umpikypäriä, joiden laatu on testattu niin tuotekehityksessä, testiradoilla kuin maailmanmestarien kisakentillä. Seuraavat brändit ovat esimerkkejä maailman johtavista umpikypärien valmistajista, joiden tuotteita maahantuomme ja jakelemme.

 

Schuberth

Formula 1- radoilta tuttu Schuberth on valittu monta kertaa Euroopan parhaaksi moottoripyöräkypärien valmistajaksi. Yli 70-vuotiaan saksalaisen tuotemerkin valikoima kattaa monipuoliset avo-, crossi- ja umpikypärät niin kilpailijoille kuin mp-harrastusta aloittelevalle. Schuberth kehittää omat kestävät kypärämateriaaliansa ja luottaa käsin valmistamiseen, minkä ansiosta umpikypärien laatu on tarkasti valvottua.

 

Airoh

Italialainen Airoh yhdistää umpikypärien premium-laadun, näyttävän designin ja maailmanluokan suorituskyvyn. Klassikkobrändin kypärät ovat tuttu näky maailmanmestarien kilparadoilta, joissa teknisillä ominaisuuksilla ja parhaalla käyttömukavuudella on ratkaiseva rooli. Airohin valikoimasta löydät näyttävien umpikypärien lisäksi mm. myös corssikypärät sekä avattavat kypärät.

 

HJC

Pohjois-amerikkalainen HJC tunnetaan ympäri maailmaa umpikypäristä, joissa panostetaan käyttömukavuuteen, näyttäviin kuoseihin ja hyvään hinta-laatusuhteeseen. Nuorekas HJC valmistanut umpikypäriä ammattikilpailijoille ja moottoripyöräharrastajille jo 1970-luvulta lähtien.

Haluatko maailman suosituimpien umpikypärien jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä!

Edellä mainitut tuotteet ja brändit ovat vain pintaraapaisu umpikypärien valikoimasta. Kun haluat pitää liikkeesi valikoiman ajan tasalla moottoripyöräilyn tärkeimmistä varusteista, tutustu tuotteisiimme sivuillamme ja ota yhteyttä! Toimitusvarmuutemme on erinomainen, ja meidät tunnetaan nopeasta toimituksesta – lähetämme tilaukset normaalisti saman viikon aikana.

lisää

Suodatus

Umpikypärät