Kypärät

Moottoripyöräkypärät

Moottoripyöräkypärän tärkein tehtävä on turvata vauhtiasi, mutta oikein valittu moottoripyöräkypärä on paljon enemmän kuin varuste. Saat esimerkiksi enemmän ajostasi irti, kun kytket kypärääsi langattoman kommunikaatiojärjestelmän, ja voit pitää helposti yhteyttä muihin ajajiin. Kypärän on myös näkyvin osa ajoasuasi: valitsetko mieluummin värikkään ja näyttävän, klassisen mustan tai yksivärisen kypärän?  Kun haluat nauttia moottorin hyrinästä, ohikiitävistä maisemista ja vauhdista turvallisesti, moottoripyöräkypärään panostaminen takaa mielenrauhaasi jo ensi kilometris...

Moottoripyöräkypärät

Moottoripyöräkypärän tärkein tehtävä on turvata vauhtiasi, mutta oikein valittu moottoripyöräkypärä on paljon enemmän kuin varuste. Saat esimerkiksi enemmän ajostasi irti, kun kytket kypärääsi langattoman kommunikaatiojärjestelmän, ja voit pitää helposti yhteyttä muihin ajajiin. Kypärän on myös näkyvin osa ajoasuasi: valitsetko mieluummin värikkään ja näyttävän, klassisen mustan tai yksivärisen kypärän?  Kun haluat nauttia moottorin hyrinästä, ohikiitävistä maisemista ja vauhdista turvallisesti, moottoripyöräkypärään panostaminen takaa mielenrauhaasi jo ensi kilometristä lähtien.

Me Duell Bike Centerillä teemme moottoripyöräilystäsi hauskaa, turvallista ja itsesi näköistä jo siitä hetkestä, kun polkaiset moottoripyöräsi ensi kertaa käyntiin. Olemme Pohjoismaiden suurin mp-varusteiden ja tarvikkeiden maahantuoja ja jakelija, ja meiltä voit hankkia käytännössä kaikki tarvikkeet moottoripyöräilyyn.

Tuhansien tuotteiden valikoimastamme löydät moottoripyöräkypärien klassikot, uudet mallit ja kypärän lisävarusteet niin onroad- kuin offroad-ajoon. Tutustu tuotteisiimme, ja ota yhteyttä, kun haluat päivittää liikkeesi mp-kypärien valikoiman 2020-luvulle!

Moottoripyöräkypärät meiltä jälleenmyyjille

  • Onroad- ja offroad -moottoripyöräkypärät ammattilaisille, harrastajille ja koko perheelle - meiltä saat myös lasten mp-kypärät!
  • Valikoimastamme löydät kaikki moottorikypärän mallit: umpikypärät, avattavat kypärät, crossikypärät, touringiin sopivat kypärät…
  • Maailman suosituimmat tuotemerkit: mm. Airoh, HJC, Schuberth, O’Neal, Scott, Alpine Stars, ja kymmeniä muita top-brändejä. Osa brändeistä on saatavilla yksinoikeudella vain meiltä.
  • Meiltä saat myös moottoripyöräkypärän lisävarusteet: mm. Cardo-kommunikaatiojärjestelmät, aurinkovisiirit, kypärien huput, maskit ja huivit
  • Toimitamme nopeasti kypärät ja muut mp-tarvikkeet jälleenmyyjille ympäri Suomea

Moottoripyöräkypärät maailman suosituimmilta valmistajilta

Valikoimastamme löydät maailman tunnetuimpien moottoripyöräkypärävalmistajien tuotteita, joiden laatu on testattu niin tuotekehityksessä, testiradoilla kuin maailmanmestarien kisakentillä. Seuraavat brändit ovat esimerkkejä maailman johtavista moottoripyöräkypärien valmistajista, joiden tuotteita maahantuomme ja jakelemme.

 

Schuberth

Formula 1- radoilta tuttu Schuberth on valittu monta kertaa Euroopan parhaaksi moottoripyöräkypärien valmistajaksi. Yli 70-vuotiaan saksalaisen tuotemerkin valikoima kattaa monipuoliset avo-, umpi- ja crossikypärät niin kilpailijoille kuin mp-harrastusta aloittelevalle. Schuberth kehittää omat kestävät kypärämateriaaliansa ja luottaa käsin valmistamiseen, minkä ansiosta laatu on tarkasti valvottua.

 

Airoh

Italialainen Airoh yhdistää moottoripyöräkypärien premium-laadun, näyttävän designin ja maailmanluokan suorituskyvyn. Klassikkobrändin kypärät ovat tuttu näky maailmanmestarien kilparadoilta, joissa teknisillä ominaisuuksilla ja parhaalla käyttömukavuudella on ratkaiseva rooli. Airohin valikoimasta löydät niin näyttävät crossikypärät, avokypärät kuin tekniset umpikypärät!

 

HJC

Pohjois-amerikkalainen HJC tunnetaan ympäri maailmaa kypäristä, joissa panostetaan käyttömukavuuteen, näyttäviin kuoseihin ja hyvään hinta-laatusuhteeseen. Nuorekas HJC valmistanut kypäriä ammattikilpailijoille ja moottoripyöräharrastajille jo 1970-luvulta lähtien.

Valitse moottoripyöräkypärä ajotavan mukaan - umpikypärä vai avattava?

Nyrkkisääntönä moottoripyöräkypärä kannattaa valita ensisijaisesti ajotapasi mukaan. Vauhdikkaassa ajossa, kuten radalla ja offroad-ajossa, kevyiden iskuvaimennettujen umpikypärien suosio pitää pintansa. Valikoimastamme löydät lukuisia umpikypäröitä, joiden ilmanvaihtoon, iskunvaimennukseen ja visiirin puhtaana pysymiseen on panostettu uusimmalla teknologialla. Esimerkiksi useissa Schuberth-kypärissämme on auringonvalolta ja huurtumiselta suojaava visiiri. Tiesitkö, että moni umpikypärä soveltuu moottoripyöräilyn ohella myös esimerkiksi kelkkailuun?

Avattavat moottoripyöräkypärät ovat puolestaan touring-ajajien ikisuosikkeja. Avattava kypärä on kätevä esimerkiksi lyhyillä tankkaus- ja kahvitauoilla, koska tällöin kypärää ei tarvitse nostaa pois päästä. Avattavissa malleissa on normaalisti myös enemmän tilaa silmälaseille ja langattomille puhelinjärjestelmille, joiden avulla voit pitää yhteyttä edellä tai perässä ajaviin kavereihisi. Esimerkiksi Schuberth-, Airoh- ja HJC-valikoimasta löydät avattavien kypärien suosituimpia malleja.

Haluatko maailman suosituimpien moottoripyöräkypärien jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä!

Edellä mainitut tuotteet ja brändit ovat vain pintaraapaisu moottoripyöräkypäriemme valikoimasta. Kun haluat pitää liikkeesi valikoiman ajan tasalla moottoripyöräilyn tärkeimmistä varusteista, tutustu tuotteisiimme sivuillamme ja ota yhteyttä! Toimitusvarmuutemme on erinomainen, ja meidät tunnetaan nopeasta toimituksesta – lähetämme tilaukset normaalisti saman viikon aikana.

lisää

Suodatus

Kypärät