Lasten kypärät

Lasten kypärät

Lasten kypärien tärkein tehtävä on suojata lapsesi päätä ja niskaa. Sen takia et varmasti halua ostaa markkinoiden halvinta vaihtoehtoa, sillä lastenkin kypärissä on paljon eroavaisuuksia keskenään. Kunnollinen lasten kypärä tuo mielenrauhaa myös perheen vanhemmille, kun tiedät kypärän olevan huippumerkin valmistama. Lapsille on useasti myös väliä, että miltä kypärä näyttää. Meiltä löytyy laadukkaita kypäriä niin värikkäinä, kuin myös klassisen hillittyinä. Kun ostat laadukkaan lasten kypärän, niin tiedät sen kestävän pitkään. Hyvin tehdyissä lasten kypärissä ei ole niin pal...

Lasten kypärät

Lasten kypärien tärkein tehtävä on suojata lapsesi päätä ja niskaa. Sen takia et varmasti halua ostaa markkinoiden halvinta vaihtoehtoa, sillä lastenkin kypärissä on paljon eroavaisuuksia keskenään. Kunnollinen lasten kypärä tuo mielenrauhaa myös perheen vanhemmille, kun tiedät kypärän olevan huippumerkin valmistama. Lapsille on useasti myös väliä, että miltä kypärä näyttää. Meiltä löytyy laadukkaita kypäriä niin värikkäinä, kuin myös klassisen hillittyinä. Kun ostat laadukkaan lasten kypärän, niin tiedät sen kestävän pitkään. Hyvin tehdyissä lasten kypärissä ei ole niin paljoa kuluvia osia, joten pitkässä juoksussa laadukkaampi kypärä tulee yleensä edullisemmaksi.

Me Duell Bike Centerillä teemme lasten moottoriharrastuksista hauskaa, turvallista ja heidän näköistä jo siitä hetkestä, kun he saavat ensimmäisen moottoriajoneuvon alleen. Olemme Pohjoismaiden suurin mp-varusteiden ja tarvikkeiden maahantuoja ja jakelija, ja meiltä voit hankkia käytännössä kaikki tarvikkeet moottoriajoneuvoihin.

Tuhansien tuotteiden valikoimastamme löydät lasten kypärien klassikot sekä uusimmat mallit. Tutustu tuotteisiimme, ja ota yhteyttä, kun haluat päivittää liikkeesi lasten kypärien valikoiman 2021-luvulle!

Lasten kypärät meiltä jälleenmyyjille

  • Lasten kypärät meiltä kaikenikäisille lapsille!
  • Valikoimastamme löydät kaikki lasten kypärien mallit: lasten crossikypärät, lasten mopo kypärät sekä lasten mp kypärät.
  • Meiltä saat myös moottoripyöräkypärän lisävarusteet: mm. Cardo-kommunikaatiojärjestelmät, aurinkovisiirit, kypärien huput, maskit ja huivit
  • Toimitamme nopeasti lasten kypärät ja muut mp-tarvikkeet jälleenmyyjille ympäri Suomea!

Haluatko maailman suosituimpien lasten kypärien jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä!

Kun haluat pitää liikkeesi valikoiman ajan tasalla moottoripyöräilyn tärkeimmistä varusteista, tutustu tuotteisiimme sivuillamme ja ota yhteyttä! Toimitusvarmuutemme on erinomainen, ja meidät tunnetaan nopeasta toimituksesta – lähetämme tilaukset normaalisti saman viikon aikana.

lisää

Suodatus

Lasten kypärät