MP Renkaat

Mp-renkaat Suomen suurimmasta valikoimasta

 

Hanki mp-renkaat markkinajohtajalta! Meiltä saat laajan kattauksen moottoripyörärenkaita parhailta merkeiltä. Etsitpä renkaita touringiin, motocrossiin tai kenties enduroon, löydät kaiken tarvitsemasi valikoimastamme.

Olemme Skandinavian ja Baltian suurin mp-renkaiden ja -varusteiden maahantuoja. Toimitamme mp-renkaita jälleenmyyjille kaikkialle Suomeen arkisin jo seuraavaksi päiväksi. Tutustu valikoimaamme ja tee tilaus!

Mp-renkaat meiltä jälleenmyyjille

 

Valikoimastamme löydät sekä moottoripyörärenkaiden kestosuosikit että uusimmat malli...

Mp-renkaat Suomen suurimmasta valikoimasta

 

Hanki mp-renkaat markkinajohtajalta! Meiltä saat laajan kattauksen moottoripyörärenkaita parhailta merkeiltä. Etsitpä renkaita touringiin, motocrossiin tai kenties enduroon, löydät kaiken tarvitsemasi valikoimastamme.

Olemme Skandinavian ja Baltian suurin mp-renkaiden ja -varusteiden maahantuoja. Toimitamme mp-renkaita jälleenmyyjille kaikkialle Suomeen arkisin jo seuraavaksi päiväksi. Tutustu valikoimaamme ja tee tilaus!

Mp-renkaat meiltä jälleenmyyjille

 

Valikoimastamme löydät sekä moottoripyörärenkaiden kestosuosikit että uusimmat mallit. Tarjoamme renkaita kaikille motoristeille - sekä vauhdikkaaseen kilpa-ajoon että suorituskykyiseen harrasteajoon. Olipa valintasi onroad tai offroad, meiltä löytyy molempiin renkaita!

Valikoimastamme löydät kaikki mp-renkaat, kuten

- sport-renkaat

- motocross-renkaat

- enduro-renkaat

- custom-renkaat

- cruiser- ja touring-renkaat

- mp-nastarenkaat talviajoon

Kun etsit tiettyä rengaskokoa, kokeile sivuillamme olevaa kokovalitsinta. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä lisää - hakemasi rengas todennäköisesti löytyy varastoltamme.

Moottoripyöräilyn parhaat merkkirenkaat valikoimastamme

 

Merkkirenkaat tuovat ajoon turvallisuutta, suorituskykyä ja kestävyyttä. Kun etsit parasta hinta-laatusuhdetta mp-renkaillesi, tunnetut rengasvalmistajat tarjoavat ammattilaisten varmistamaa laatua.

Maailman suosituimmat mp-renkaat näkyvät syystäkin moottoripyöräilyn tunnetuilla kilpa-areenoilla. Näissä renkaissa parhaat materiaalit, erinomainen käsiteltävyys ja huippuluokan suorituskyky pääsevät oikeuksiinsa!

 

Tunnetuilla valmistajilla on vuosikymmenten kokemus renkaiden suunnittelusta ja valmistamisesta, minkä ansiosta sinä voit keskittyä ajoon rengashuolien sijaan. Suositut rengasvalmistajat panostavat myös ankaraan testiajoon, jonka perusteella vain parhaimmat renkaat lanseerataan markkinoille.

Maahantuomme yksinoikeudella mp-renkaiden huippumerkkejä:

- Pirelli - maailmanluokan suorituskykyä kilparadoille ja onroad-ajoon italialaiselta valmistajalta.

- Metzeler - ainoastaan mp-renkaisiin keskittynyt moninkertainen testivoittaja, joka kuuluu nykyään Pirellin katon alle.

- Dunlop - kilparadoilta tuttu testimenestyjä ja pitkäaikainen Harley Davidson -kumppani.

Edellä mainittujen brändien ohella edustamme kymmeniä muita johtavia powersports-merkkejä, jotka tarjoavat suorituskykyä niin asfaltille, soralle kuin sivuteillekin. Tutustu valikoimaamme verkkosivuillamme!

 

Miten valita sopivat mp-renkaat?

 

Moottoripyörän renkaat ovat ainoa kosketuspintasi tiehen, joten laaturenkaat ovat turvallisuutesi tärkein tekijä. Oikein valitut renkaat varmistavat niin kaarreajoa, jarrutuksia kuin märkäpitoakin. Siksi mp-renkaiden valintaan tulee paneutua, jotta saat ajostasi parhaan irti ilman turhia turvallisuusriskejä.

Mp-renkaiden valinnassa ensimmäinen asia on pohtia, miten ja missä ajat. Jos otat pyöräsi tallista kesän viikonloppumatkoille, touring-ajoon sopivat, kilometrikestävät renkaat ovat suositeltava valinta. Mikäli ajat offroadia haastavilla teillä, valitse renkaat, jotka kestävät kovaa kulutusta ja iskuja. Sporttisessa ajossa renkaan hyvä pito korostuu entisestään.

Kun valitset oikeita mp-renkaita, huomioi seuraavat asiat.

  •          Malli, merkki ja koko, jotka sopivat teknisesti moottoripyörääsi.
  •          Millaisilla teillä ajat, ja kuinka paljon? Jos ajat paljon matkaa, kiinnitä huomio kilometrikestävyyteen ja pitoon.
  •          Aiotko ajaa myös talvella? Varaa tällöin nastarenkaat jo valmiiksi.
  •          Ajatko kilpaa? Tällöin rengaskriteerisi ovat tiukemmat.

Mp-renkaan valinnassa tulee muistaa myös hinta-laatusuhteen merkitys. Jos ensisijainen kriteeri on löytää halvin rengas, se tuskin tarjoaa kaikkia huippuluokan ominaisuuksia, kuten kilometrikestävyyttä, kantavuutta ja tehostettua pitoa samassa paketissa. Yhdet laadukkaat renkaat ovatkin satsaus ajoturvallisuuteesi tavalla, joka maksaa itsensä takaisin turvallisuutena.

Jos mp-renkaiden valinta mietityttää vähääkään, kannattaa pyytää apua ammattilaiselta. Tunnemme moottoripyöräilyn kuin omat taskumme, ja autamme oikeiden renkaiden valinnassa mielellämme.

Jälleenmyyjä, tilaa mp-renkaat jo huomiseksi

 

Kun haluat tarjota asiakkaillesi mp-renkaiden parasta laatua huippumerkeiltä, tutustu valikoimaamme ja tee tilaus!

Toimitamme mp-renkaat kaikkialle Suomeen varastoltamme nopeasti - ennen klo 14 tehdyt tilaukset ovat arkena perillä normaalisti jo seuraavana päivänä.

Vahvan varastomme ansiosta voit parantaa kilpailuetuasi nopeilla toimituksilla ja täsmällisellä palvelulla. Mikäli asiakkaasi toivoma rengasta ei löydy varastostasi, voit tilata sen meiltä nopealla toimituksella. Kun voit tarjota asiakkaillesi toivotut mp-renkaat nopeasti, heille ei tule tarvetta etsiä vastaavia toisesta paikasta.

lisää

Suodatus

MP Renkaat