ATV renkaat & Muut

Mönkijän renkaat - ATV-renkaat kaikkiin tarpeisiin

Hakusessa mönkijän renkaat kovaan ja suorituskykyiseen ajoon? Meiltä löydät mönkijän renkaat kaikkiin tarpeisiin! Ajoitpa sitten maantiellä, mudassa, lumessa tai maatilalla, meiltä saat parhaan valikoiman ATV-renkaita.

Toimitamme tilaukset jälleenmyyjille varastoltamme parissa päivässä. Kun haluat myymäläsi ATV-renkaat kerralla kuntoon, ota yhteyttä!

Mönkijän renkaat Duellilta jälleenmyyjille

Kun etsit mönkijän renkaita, olet juuri oikeassa paikassa. Saat meiltä satojen tuotteiden valikoiman mönkijän renkaita eri kokoluokista. Kokotaulu...

Mönkijän renkaat - ATV-renkaat kaikkiin tarpeisiin

Hakusessa mönkijän renkaat kovaan ja suorituskykyiseen ajoon? Meiltä löydät mönkijän renkaat kaikkiin tarpeisiin! Ajoitpa sitten maantiellä, mudassa, lumessa tai maatilalla, meiltä saat parhaan valikoiman ATV-renkaita.

Toimitamme tilaukset jälleenmyyjille varastoltamme parissa päivässä. Kun haluat myymäläsi ATV-renkaat kerralla kuntoon, ota yhteyttä!

Mönkijän renkaat Duellilta jälleenmyyjille

Kun etsit mönkijän renkaita, olet juuri oikeassa paikassa. Saat meiltä satojen tuotteiden valikoiman mönkijän renkaita eri kokoluokista. Kokotaulukkomme auttaa sinua valitsemaan oikeankokoiset renkaat, etsitpä niitä sitten ahkeraan maatalouskäyttöön tai vauhdikkaaseen kruisailuun metsämaastoon.

 •          mönkijän renkaat ammatti- ja harrastekäyttöön
 •          mönkijän talvirenkaat ja nastarenkaat
 •          ATV-renkaat urheiluajoon ja mönkijän crossirenkaat
 •          lumiketjut tehostettuun pitoon
 •          mönkijän rengassarjat
 •          mönkijän tarvikkeet, lisävarusteet ja huoltotuotteet

Pidämme valikoimassamme parhaita rengasmerkkejä, jotka takaavat turvallisen ja vauhdikkaan mönkkäriajon. Osan merkeistä löydät vain meiltä yksinoikeudella.

Saat meiltä mönkijän renkaat mm. seuraavilta valmistajilta:

 •          ITP
 •          Sunf
 •          Bronco
 •          Maxxis
 •          CST
 •          Kimpex

Valitse mönkijän renkaat käyttötarpeen ja suorituskyvyn mukaan

Mönkijän renkaiden valinta on kokonaisuus, jossa parhaan avun saat ammattilaiselta. Voit kääntyä puoleemme, kun etsit sopivia ATV-renkaita asiakkaillemme - meillä on vuosien kokemus kaikista moottoriurheilun renkaista.

ATV-renkaiden valinnassa on nyrkkisääntöjä, joiden avulla löydät parhaat renkaat. Mönkijän renkaiden valinnassa kaikista tärkeintä on ensin selvittää renkaiden käyttötarve ja haluttu suorituskyky.

Seuraavat kaksi vaihetta auttavat sorttaamaan ATV-renkaiden tarvettasi.

1. Millaisella tiellä ajat? Tasaisella maantiellä, rouhealla soralla, lumessa vai mudassa kelirikon aikaan? Etsitkö renkaita, joiden suorituskyky ei laimene silloinkaan, kun tien pinta on saanut osumaa sateesta ja jäästä?

2. Kuinka kestäviä renkaita etsit? Kaipaatko enemmän kestävyyttä ammattikäyttöön, tai iskunvaimennusta kovaan kyytiin?

Kun etsit ATV-renkaita epätasaisille alustoille, haastavaan maastoon ja offroad-käyttöön, tutustu rouheisiin viisto- ja ristikkäiskuvioituihin ATV-renkaisiin. Näiden renkaiden pito ja suorituskyky on hiottu huippuunsa vahvan rakenteen ja pitävän pintakuvioinnin ansiosta. Criss-cross-kuvioidut mönkijän renkaat ovat erityisen suosittuja mm. kivisellä ja mäkisellä pinnalla sekä offroad-ajossa, sillä ne joustavat hyvin hankalassa maastossa.

Radiaalirenkaat ovat varmoja valintoja tasaiselle pinnalle, tieliikenteeseen ja yleiskäyttöön. Vyörengasrakenne tarjoaa mukavan ajotuntuman vauhdikkaassakin ajossa, sekä hyvän iskunvaimennuksen vaihtelevilla pinnoilla. Monissa malleissa on panostettu alhaiseen vierintävastukseen, mikä lisää ajomukavuutta ja polttoaineen säästöä. Mönkijän radiaalirenkailla on myös vahvistettu kulutuksenkesto.

ATV-renkaat kaikkiin keleihin - nastat, kitkat ja lumiketjut meiltä

Suomen talvi ei pääse yllättämään, kun ATV-renkaat on valittu sään mukaisesti. Mönkijä on ylivoimainen menopeli lumihangessa ja korvaamaton apu esimerkiksi maatilakäytössä kelirikon aikaan, joten mönkijän talvirenkaisiin panostaminen maksaa itsenä takaisin mielenrauhana.

Mönkijän talvirenkaissa on tehostettu pito, jolloin ne antavat kovan vastuksen jäällä, märällä pinnalla ja sohjossa. Jos ajat mönkijällä talvella säännöllisesti, nastarenkaat ovat tällöin fiksu valinta. Maantieajossa on järkevää käyttää tehostetun pidon nasta- tai kitkarenkaita, joita löydät valikoimastamme runsaasti.

Kun tarvitset maksimaalista pitoa lumiselle tielle, mönkijän lumiketjut varmistavat suorituskyvyn. Lumiketjut ovat varma valinta esimerkiksi kuormien ajossa, aurausmönkijässä ja jäisellä tiellä. Takarenkaissa lumiketjut tehostavat vetopitoa, ja edessä ne tasapainottavat liukkailla ajoa.

Parhainkin ATV-rengas voi alisuorittaa, mikäli sen huolto jää retuperälle. Muistathan siis tarkistaa mönkkärisi renkaiden kunnon säännöllisesti, niin saat parhaan irti ajostasi! Esimerkiksi tasapainotus, nastoitus tai vanteiden tarkastus on hyvä tarkastaa vuosittain.

Tilaa mönkijän renkaat myymälääsi - varastomme palvelee nopeasti

Etsitkö myymälääsi tai verkkokauppaasi parhaita mönkijän renkaita? Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä! Ripeäotteinen varastomme toimittaa mönkijän renkaat kaikkialle Suomeen ja naapurimaihin. Arkisin tilaus lähtee meiltä matkaan jo normaalisti saman päivänä. Näin asiakkaasi saa nopeasti haluamansa ATV-renkaat ilman odottelua.

lisää

Suodatus

ATV renkaat & Muut