Moottorikelkka tekniikka

MK Tekniikka – moottorikelkkatekniikan parhaat brändit

 

Jos haluat sukeltaa laadukkaan ja turvallisen moottorikelkkailun maailmaan, olet tullut oikeaan paikkaan. Löydät valikoimastamme käytännössä kaikki moottorikelkkatekniikasta, mitä kelkkailuun tarvitset. Olemme valinneet mukaan parhaat moottorikelkkatekniikan palat alan huippubrändeiltä, joista osan löydät yksinoikeudella vain meiltä Duellilta. Olemmekin suomalaisten jälleenmyyjien suosituimpia kumppaneita moottorikelkkatekniikan saralla, emmekä suotta.

Jälleenmyyjä – valitse tuotteet suoraan moottorikelkkailun huippubrändeiltä

Tar...

MK Tekniikka – moottorikelkkatekniikan parhaat brändit

 

Jos haluat sukeltaa laadukkaan ja turvallisen moottorikelkkailun maailmaan, olet tullut oikeaan paikkaan. Löydät valikoimastamme käytännössä kaikki moottorikelkkatekniikasta, mitä kelkkailuun tarvitset. Olemme valinneet mukaan parhaat moottorikelkkatekniikan palat alan huippubrändeiltä, joista osan löydät yksinoikeudella vain meiltä Duellilta. Olemmekin suomalaisten jälleenmyyjien suosituimpia kumppaneita moottorikelkkatekniikan saralla, emmekä suotta.

Jälleenmyyjä – valitse tuotteet suoraan moottorikelkkailun huippubrändeiltä

Tarjoamme Suomen suurimman moottoriurheilijan valikoiman lajiin kuin lajiin. Myös moottorikelkkailun saralla olemme panostaneet vahvaan kumppanuuteen alan parhaiden valmistajien ja brändien kanssa. Toimitamme kaiken mahdollisen tekniikan, varaosat ja varusteet niin kovan luokan menoon kuin rauhallisempaan harrastamiseen. Olemme koonneet laajan valikoimamme ennen kaikkea turvallisuus ja laatu edellä.

Meiltä löydät moottorikelkkatekniikan tuotteet muun muassa seuraavilta huippubrändeiltä:

  •          FOX: mm. suositut FOX Float 3 ja FOX Telaston iskunvaimentimet
  •          Skinz: moottorikelkan satulat, roiskeläpät, astinlaudat, liukuesteet ja paljon muuta
  •          Camso: mm. telamatot ja telasarjat 
  •          Sno-X: olemme Suomen ainoa edustaja huippusuosituille Sno-X -moottorikelkkatekniikan tuotteille. Näitä helmiä et saa mistään muualta! Mm. käynnistysmoottorit, männät, tukivarret, tiivistesarjat ja paljon muita moottorikelkkailun halutuimpia tuotteita!
  •          lisäksi lukuisat muut merkit, joilta löydät muun muassa moottorikelkkaan varaosat ja pienimmätkin tarvikkeet: brändeinä CPI, RFC, COMET, Mammut, Wiseco, Avid jne.

 

Päivitämme suurta valikoimaamme jatkuvasti kysynnän ja trendien mukaan. Tutustu sivuillamme ja kysy lisää, mikäli haluat parhaat tuotteet myös omaan valikoimaasi.

 

Telamatot ovat yksi tärkeimmistä investoinneista moottorikelkkatekniikkaan

Käyttötarpeeseen vastaava telamatto vaikuttaa suoraan ajotuntumaan. Pidemmällä matolla saat tasaisemman ja vakaamman kyydin, kun taas lyhempi matto sopii paremmin ketteryyttä ja erinomaisia kaarreominaisuuksia hakevalle. Telamaton valinnassa kannattaa huomioida myös yleisin ajoalustasi ja sääolosuhteet, sillä paljon liukkaalla jäällä ajava saattaa hakea matolta eri ominaisuuksia, kuin pitkiä matkoja kuoppaisella ja kuivalla metsäreiteillä ajeleva.

Telamaton hinta on usein yksi suurimmista menoeristä moottorikelkkaa laittaessa, mutta siihen panostaminen kannattaa. Kun ajoturvallisuuteen ja ajomukavuuteen merkittävästi vaikuttava pohja on kunnossa, myös kelkan vetokyky pääsee oikeuksiinsa. Koska kuskit ja tarpeet vaihtelevat paljon, olemme koonneet valikoimaamme vaihtoehdot laidasta laitaan. Valikoimaa hallitsee telamattojen kuningasbrändi Camso.

Löydät meiltä matot kaikenkokoisiin moottorikelkkoihin eri hintaluokista aina lastensarjasta suurimpiin menopeleihin!

 

Moottorikelkkailun tekniikka - meiltä kaikki moottorinosat

Kuten kaikissa moottoriajoneuvoissa, myös moottorikelkkaharrastajaa kiinnostaa eniten moottorin suorituskyky, oli alla sitten kaksi- tai nelitahtinen kelkka. Moottoriin vaikuttamalla voit vaikuttaa kelkan vetokykyyn ja myös kulutukseen. Jos tarkoituksena on vetää usein esimerkiksi rekeä tai takkapuita haastavassa maastossa, on tietenkin olennaista, että tehot riittävät.

Moottoriurheilun laajimman valikoiman edustajana olemme koonneet moottorinosavalikoiman, joka palvelee ennen kaikkea kelkkansa parasta suorituskykyä ja tuunausta vaalivaa. Suosituimpiin tuotteisiimme lukeutuvat etenkin yksinoikeudella tarjoamamme Sno-X:n sylinterit ja sylinterisarjat. Niiden lisäksi löydät kauttamme yli tuhat muuta moottorikelkan moottorinosaa eri valmistajilta: pakoaukkojen ja sylinterien tiivisteet, öljytiivisteet, kuulalaakerit, vesipumpun hihnat, täydelliset tiivistesarjat jne.

Klikkaa verkkokauppamme moottorikelkkojen moottorinosien valikoimaan ja huomaa, että siellä todella on kaikki, mitä saatat tarvita.    

Tarvikkeet moottorikelkkaretkeilyyn säähän kuin säähän

Moottorikelkkaileminen on Suomessa parasta ajanvietettä eri vuodenaikoina, kunhan kelkka, varusteet ja tekniikka ovat kunnossa. Useat retkeilevät niin kumpareisilla lumireiteillä, hyytävillä jääsafareilla kuin kevättalven mökkiteillä. Jotta ajoturvallisuus ja mukavuus olisivat joka olosuhteissa elämyksen arvoisia, kannattaa pienempienkin tarvikkeiden valintaan kiinnittää huomioita.

Moni harrastaja haluaa suojata kelkkansa ympäristön rasitteilta sen suorituskyvyn ja kunnon ylläpitämiseksi. Siksi olemme kasanneet kaikkiin sääolosuhteisiin vastaavan valikoiman, josta löydät vuodesta toiseen pintansa pitävät ikivihreät suosikit sekä kauden kuumimman moottorikelkkatekniikan uutuudet. Katso esimerkiksi viimaa pitävät tuulisuojat ja kuomut, turvallisuutta lisäävät airbagit, GPS:t, sukset, hulppeat reet tai vaikka lumivyörypiipparit! Löydät myös pidempiä matkoja palvelevat säilytysratkaisut, parhaat lukot, reput sekä lumilapiot meiltä yhdestä paikasta.

Moottorikelkkailu todellakin on väliurheilua, jossa sääkin on vain varustautumiskysymys!

Moottorikelkkatekniikan jälleenmyyjäksi parhaalla valikoimalla? Ota yhteyttä!

Haluatko valjastaa pohjoismaiden suurimman valikoiman moottoriurheilun tarvikkeita ja varusteita asiakkaidesi käyttöön? Saat kauttamme kaikenkattavan valikoiman tuotteita ensiluokkaisilta merkeiltä. Edustamamme brändit ovat kaikissa pohjoismaissa moottorikelkkailijoiden suosimia ja yhden alan kuumimman merkin, Sno-X -tuotteet, saat yksinoikeudella vain meiltä. Kaikkien edustamiemme brändien osalta toimitamme viikoittain tuotteita lukuisille tyytyväisille jälleenmyyjillemme ympäri Suomen.

Tarjoamme erinomaisen toimitusvarmuuden ja lähetämme kaikki tilaukset normaalisti jo saman viikon aikana.

Jos haluat kuulla lisää moottorikelkkatekniikan parhaista brändeistä ja tuotteista sekä liittyä alan kuumimpien jälleenmyyjien joukkoon.

ota rohkeasti yhteyttä!

lisää

Suodatus

Moottorikelkka tekniikka