Varaosa- ja rengashaku

Haku Tallenna valintasi Tallentaa...

Info

Avokypärät

Avokypärät

Avokypärän tärkein tehtävä on turvata vauhtiasi, mutta oikein valittu avokypärä on paljon enemmän kuin varuste. Ne ovat kätevä esimerkiksi lyhyillä tankkaus- ja kahvitauoilla, koska tällöin kypärää ei tarvitse nostaa pois päästä. Avokypärissä on normaalisti myös enemmän tilaa silmälaseille ja langattomille puhelinjärjestelmille, joiden avulla voit pitää yhteyttä edellä tai perässä ajaviin kavereihisi. Avokypärät tuovat mukavasti myös tuulenvirettä kasvoille, jonka takia myös useat suosivat niitä. Esimerkiksi Schuberth-, Airoh- ja HJC-valikoimasta löydät avokypärien suosituimp...

Avokypärät

Avokypärän tärkein tehtävä on turvata vauhtiasi, mutta oikein valittu avokypärä on paljon enemmän kuin varuste. Ne ovat kätevä esimerkiksi lyhyillä tankkaus- ja kahvitauoilla, koska tällöin kypärää ei tarvitse nostaa pois päästä. Avokypärissä on normaalisti myös enemmän tilaa silmälaseille ja langattomille puhelinjärjestelmille, joiden avulla voit pitää yhteyttä edellä tai perässä ajaviin kavereihisi. Avokypärät tuovat mukavasti myös tuulenvirettä kasvoille, jonka takia myös useat suosivat niitä. Esimerkiksi Schuberth-, Airoh- ja HJC-valikoimasta löydät avokypärien suosituimpia malleja. 

Avokypärä on myös näkyvin osa ajoasuasi: valitsetko mieluummin värikkään ja näyttävän, klassisen mustan tai yksivärisen avokypärän?  Kun haluat nauttia moottorin hyrinästä, ohikiitävistä maisemista ja vauhdista turvallisesti, avokypärään panostaminen takaa mielenrauhaasi jo ensi kilometristä lähtien.

Me Duell Bike Centerillä teemme moottoripyöräilystäsi hauskaa, turvallista ja itsesi näköistä jo siitä hetkestä, kun polkaiset moottoripyöräsi ensi kertaa käyntiin. Olemme Pohjoismaiden suurin mp-varusteiden ja tarvikkeiden maahantuoja ja jakelija, ja meiltä voit hankkia käytännössä kaikki tarvikkeet moottoripyöräilyyn.

Tuhansien tuotteiden valikoimastamme löydät moottoripyöräkypärien klassikot, uudet mallit ja kypärän lisävarusteet niin onroad- kuin offroad-ajoon. Tutustu tuotteisiimme, ja ota yhteyttä, kun haluat päivittää liikkeesi mp-kypärien valikoiman 2021-luvulle!

Avokypärät meiltä jälleenmyyjille

  • Avokypärät ammattilaisille, harrastajille ja koko perheelle - meiltä saat myös lasten avokypärät!
  • Maailman suosituimmat tuotemerkit: mm. Airoh, HJC, Schuberth, LS2 sekä useita muita merkkejä. Osa brändeistä on saatavilla yksinoikeudella vain meiltä.
  • Meiltä saat myös moottoripyöräkypärän lisävarusteet: mm. Cardo-kommunikaatiojärjestelmät, aurinkovisiirit, kypärien huput, maskit ja huivit.
  • Toimitamme nopeasti avokypärät ja muut mp-tarvikkeet jälleenmyyjille ympäri Suomea

Moottoripyöräkypärät maailman suosituimmilta valmistajilta

Valikoimastamme löydät maailman tunnetuimpien moottoripyöräkypärävalmistajien tuotteita, joiden laatu on testattu niin tuotekehityksessä, testiradoilla kuin maailmanmestarien kisakentillä. Seuraavat brändit ovat esimerkkejä maailman johtavista moottoripyöräkypärien valmistajista, joiden tuotteita maahantuomme ja jakelemme.

 

Schuberth

Formula 1- radoilta tuttu Schuberth on valittu monta kertaa Euroopan parhaaksi moottoripyöräkypärien valmistajaksi. Yli 70-vuotiaan saksalaisen tuotemerkin valikoima kattaa vakuuttavasti avokypärien viimeiset trendit. Schuberth kehittää omat kestävät kypärämateriaaliansa ja luottaa käsin valmistamiseen, minkä ansiosta laatu on tarkasti valvottua.

 

Airoh

Italialainen Airoh yhdistää avokypärien premium-laadun, näyttävän designin ja maailmanluokan suorituskyvyn. Klassikkobrändin kypärät ovat tuttu näky maailmanmestarien kilparadoilta, joissa teknisillä ominaisuuksilla ja parhaalla käyttömukavuudella on ratkaiseva rooli. Valikoimasta löydät kattavan valikoiman avokypäriä

HJC

Pohjois-amerikkalainen HJC tunnetaan ympäri maailmaa avokypäristä, joissa panostetaan käyttömukavuuteen, näyttäviin kuoseihin ja hyvään hinta-laatusuhteeseen. Nuorekas HJC valmistanut avokypäriä ammattikilpailijoille ja moottoripyöräharrastajille jo 1970-luvulta lähtien.

Haluatko maailman suosituimpien avokypärien jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä!

Edellä mainitut tuotteet ja brändit ovat vain pintaraapaisu avokypäriemme valikoimasta. Kun haluat pitää liikkeesi valikoiman ajan tasalla moottoripyöräilyn tärkeimmistä varusteista, tutustu tuotteisiimme sivuillamme ja ota yhteyttä! Toimitusvarmuutemme on erinomainen, ja meidät tunnetaan nopeasta toimituksesta – lähetämme tilaukset normaalisti saman viikon aikana.

lisää

Suodatus

Avokypärät