Suojavarusteet

Suojavarusteet kaikkiin olosuhteisiin

Etsitkö suojavarusteita offroad-ajoon, motocrossiin, enduroon tai muuhun vauhdikkaaseen moottoripyöräharrasteluun? Me Duell Bike Centerillä toimitamme suojavarusteet jälleenmyyjille moottoriurheilumaailman parhaimmilta brändeiltä. Jokainen myymämme tuote on huippuunsa viritetyn tuotekehityksen tulos, joten valitse kiinnostavimmat varusteet myymälääsi ja auta asiakkaitasi nauttimaan turvallisesta ajosta.

Duell Bike Center on Pohjoismaiden suurin powersports-tarvikkeiden maahantuoja ja jakelija, joten meidän valikoimastamme löydät kaiken tarvitsemasi. T...

Suojavarusteet kaikkiin olosuhteisiin

Etsitkö suojavarusteita offroad-ajoon, motocrossiin, enduroon tai muuhun vauhdikkaaseen moottoripyöräharrasteluun? Me Duell Bike Centerillä toimitamme suojavarusteet jälleenmyyjille moottoriurheilumaailman parhaimmilta brändeiltä. Jokainen myymämme tuote on huippuunsa viritetyn tuotekehityksen tulos, joten valitse kiinnostavimmat varusteet myymälääsi ja auta asiakkaitasi nauttimaan turvallisesta ajosta.

Duell Bike Center on Pohjoismaiden suurin powersports-tarvikkeiden maahantuoja ja jakelija, joten meidän valikoimastamme löydät kaiken tarvitsemasi. Tutustu tuotteisiimme ja ota yhteyttä, niin toimitamme tilaamasi suojavarusteet myymälääsi lähes poikkeuksetta jo seuraavana arkipäivänä.

Suojavarusteet moottoripyöräilyyn jälleenmyyjille – Pohjoismaiden kattavin valikoima

Suojavarusteet Duell Bike Centeristä

 

Etsitkö jotain tiettyä suojavarustetta asiakkaallesi vai mietitkö myymäläsi koko tarjonnan päivittämistä? Meiltä löydät kattavan valikoiman kaikista moottoripyöräilyn suojavarusteiden kategorioista:

-          Polvi-, kyynär- ja olkasuojat

-          Suojapaidat ja panssarit

-          Selkäsuojat

-          Niskasuojat

-          Nilkka- ja rannetuet

-          Rintasuojat

-          Tukivyöt

-          Air Bag Systems

Suojavarusteiden valikoimamme kattaa kaikki parhaimmat moottoriurheilubrändit, kuten esimerkiksi Alpinestarsin, Mobiuksen, Scottin, Halvarssonsin ja EVS:n suojavarusteet. Edellä mainittujen lisäksi myymme myös monen muun brändin tuotteita.

 

Vauhti ja adrenaliini koukuttaa, mutta muista myös tärkeimmät suojavarusteet

 

Käyttötarkoitus määrittää tarvittavat suojavarusteet, samoin kuljettajan ajohistoria, -kokemus sekä mahdolliset aiemmat loukkaantumiset. Varmista, että myymälästäsi löytyy kaikki tärkeimmät moottoripyöräilyn suojavarustekokonaisuudet, jotta voit palvella asiakastasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Polvisuojat, kyynärsuojat ja olkasuojat
Moottoriurheilulajeissa polvisuojien ja kyynärsuojien ensisijainen tehtävä on suojata nivelsiteitä estämällä raajoja vääntymistä. Suojan on siis oltava ergonomisesti muotoiltu ja pysyttävä tiukasti paikallaan. Vauhdikkaissa lajeissa myös suojien iskunkestävyyden on oltava hyvä.Parhaan ajonautinnon takaa kuitenkin suoja, joka on kestävän lisäksi myös kevyt, eikä rajoita tai estä ajossa vaadittavia liikeratoja.

Suojapaidat ja panssarit
Kovavauhtisissa lajeissa myös vahingot sattuvat usein vauhdissa. Suojapaidat ja panssarit ovat varsinkin offroad-ajossa välttämättömiä. Ajomukavuuden kannalta toimivalle panssarille ja suojapaidoille ominaista on hengittävyys ja tuulettuvuus, sekä hyvä liikkuvuus. Myös keveys ja ergonomisuus, selän muotojen mukaan muotoutuva foam-materiaali ja kunnon säätömahdollisuudet tekevät panssarista miellyttävän käyttää. Varmista, että suojapanssari on yhteensopiva niskatuen kanssa!

Selkäsuojat ja niskasuojat
Selkäsuojien ja niskasuojien tarkoitus on absorboida iskuja tehokkaasti sekä estää taittumisia ja vääntymisiä. Erityisesti niskatuet suojaavat kaularangan vääntymisen lisäksi myös solisluita kypärän iskusta johtuvilta vammoilta. Jotta selkäsuojan iskuvaimennus on maksimaalisen tehokas, tulee sen mukautua kehon muotoon saumattomasti – valitsethan siis asiakkaasi vartalotyypille sopivimmat säätömahdollisuudet.

 

Pidä moottoripyöräilyn suojavarusteet ajan tasalla, me Duellilla autamme mielellämme

 

Suojavarusteet ovat arvokkaita, mutta vielä arvokkaampi on suojaamisen kohde – itse kuljettaja. Moottoriurheilulajit ovat kaikessa hauskuudessaan myös riskialttiita. Jokainen kuljettaja kokee urallaan monenlaisia iskuja, kolhuja, vääntymisiä ja ehkä jopa ilmavia lentoratoja ohjaustangon ylitse. Tosipaikan tullen laadukkaat ja turvalliset suojavarusteet ovat korvaamattomia.

Sinä voit auttaa moottoriurheilusta innostunutta asiakastasi kohti entistä turvallisempia ajokokemuksia. Nykyaikaiset suojavarusteet hengittävät hyvin, pysyvät napakasti paikoillaan ja mahdollistavat aktiivisen moottoripyöräilijän raajoille vapaat liikeradat.

 

Tilaa markkinoiden parhaat suojavarusteet myymälääsi nopeasti

 

Tarvitsetko suojavarusteet moottoripyöräilyä varten myymälääsi mahdollisimman nopeasti? Se on yksi hyvä syy tilata juuri meiltä Duell Bike Centeristä, sillä toimitamme tilauksesi lähes poikkeuksetta myymälääsi jo seuraavana arkipäivänä. Nopea toimitus takaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen, kun myymäläsi ovesta ulos kävelee palvelun nopeudesta positiivisesti yllättyneitä moottoriurheilun ystäviä.

Tutustu suojavarusteiden valikoimaamme ja tilaa myymälääsi parhaat tuotteet maailman johtavilta brändeiltä. Vertaansa vailla oleva asiantuntijuutemme ja myyntiin valitsemamme laatutuotteet pitävät myös sinun myymäläsi ajan hermolla. Ota yhteyttä jo tänään!

lisää

Suodatus

Suojavarusteet