Varaosa- ja rengashaku

Haku Tallenna valintasi Tallentaa...

Info

Tuotemerkit

Tuotemerkit 288 tuotemerkkiä

/sivu
Näytetään 1 - 16 / 288 tuotteesta
 • Airoh

  Airoh kypärät

   

  Airoh kypärät takaavat laatua ja turvallisuutta jokaiselle ajokilometrille

  Airoh-kypärät ovat moottoriurheilukypärän mestariteos kaikille, jotka rakastavat moottoripyöräilyn jännitystä. Italialainen Airoh on dominoinut moottoriurheilukypäräteollisuutta älykkäällä, luotettavalla ja monipuolisella kypärävalikoimalla. Tuotemerkin alkuajoista lähtien Airoh on tarkoitettu jokaiselle moottoripyöräilijälle, joka haluaa nauttia maailmanluokan kilpakypärän laadusta.

  Kuten moottoriurheilun harrastajat tietävät, Airoh kypärät ovat tuttu näky menestyneimpien mestareiden asuissa. Maailman johtavat kilpailijat, esimerkiksi enduro- ja motocrossia ajavat nähdään useinkin Airoh kypärät päässään.

  Airoh kypärät käyvät läpi tarkan seulan ennen markkinoille saattamista. Jokainen uusi kypärämalli on suunniteltu 3D-tekniikalla, huolellisilla materiaalivalinnoilla sekä tietenkin testauksella rajuissa olosuhteissa.

  Airoh kypärän muotoilu on voimakas ja tyylikäs. Kypärät ovat persoonallisen näköisiä ja niiden avulla voit muokata omasta tyylistäsi erottuvamman.

  Meillä on valikoimassamme kaikki uusimmat Airoh-kypärämallit ja myydyimmät tuotteet jälleenmyyjille. Katso tarkemmin verkkosivustoamme!

 • Alpinestars

  Alpinestars

  Maailmanluokan laatua alansa edelläkävijältä!

  Ammattikilpailutuotteissa on vain yksi maailman johtaja. Italiassa 1960-luvulla perustettu Alpinestars on tunnettu moottoriurheilutuotteista sekä ammattilaisten sponsoroinneista.

  Alpinestarsin ensimmäisistä vuosista lähtien sen enduro- ja motocross-saappaat ovat olleet legendaarisia bestseller -tuotteita moottoriurheilun alalla. Nykyisin valikoima sisältää kaiken moottoriurheilusta vapaa-ajan varusteisiin. Maailman johtavalla tuotemerkillä on laaja valikoima ammattilaisten kilpavarusteita, laadukkaita vaatteita, ikonisia ​​moottoriurheilukenkiä sekä turvatyynyjä moottoripyöräilijöille. Alla muutamia esimerkkejä erilaisista Alpinestars tuotteistamme:

  •          Alpinestars ajokengät
  •          Alpinestars ajotakki
  •          Alpinestars ajohanskat
  •          Alpinestars ajohousut
  •          Alpinestars ajovarusteet

  Yli viidenkymmenen vuoden valmistuksella, tarkalla testauksella ja jatkuvilla innovaatioilla Alpinestarsista on tullut alansa suunnannäyttäjä. Ammattilaisten Alpinestars-tuotteet ovat tehty vaativaan käyttöön ja rakennettu toimimaan äärimmäisissä olosuhteissa. Italialainen tuotemerkki on voittanut myös useita muotoilupalkintoja, koska tuotteiden mukavuus ja ergonomia ovat huippulaatua.

  Alpinestars valmistaa kehittyneimpiä teknisiä laitteita johtaville kilpaurheilijoille maailmanluokan moottoriurheilulajeissa. Sponsoroinnit sisältävät esimerkiksi Formula 1-, NASCAR-, World Motocross- ja MotoGP-kilpailut, joissa voit havaita maailman johtavia urheilijoita, jotka käyttävät Alpinestarsin varusteita.

  Meiltä saat kaikki uusimmat tuotteet ja ikoniset bestsellerit. Tutustu Alpinestars-tuotevalikoimaamme verkkosivullamme!

Näytetään 1 - 16 / 288 tuotteesta